Slatina: Un bărbat a fost spulberat de un tren la Drăgăneşti Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, în Gara Drăgăneşti Olt. Poliţiştii au stabilit că Vasile S., de 61 de ani, din Dăneasa, a traversat neregulamentar şi fără să se asigure calea ferată, fiind lovit de trenul rapid 791, care circula pe relaţia Bucureşti - Timişoara.

Evenimentul a fost anunţat în jurul orei 8.00. "Am fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc se află decedată pe raza localităţii Drăgăneşti Olt, după ce a fost lovită de un tren. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, dar şi a identităţii persoanei decedate", a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Avertizat de mecanicul locomotivei

Potrivit poliţiştilor de la TF, bărbatul a fost avertizat de mecanicul de locomotivă, dar tot a traversat calea ferată. "Persoana în cauză a fost avertizată de mecanicul locomotivei prin semnale sonore, dar degeaba. Victima a fost surprinsă în timp ce traversa liniile de cale ferată, fiind accidentată mortal", a spus Costel Diaconu, şeful Poliţiei TF Caracal. După cercetările făcute la faţa locului, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morgă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite