Slatina: Un băiat din comuna Sprâncenata a dispărut fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din comuna Sprîncenata, judeţul Olt, au fost anunţaţi aseară despre dispariţia unui minor de 15 ani, din localitate, pe nume Ionuţ Popa.

Băiatul a plecat zilele trecute cu căruţa familiei care se afla în câmp şi nu a mai revenit la domiciliu. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti Olt care a stabilit că minorul a mers împreuna cu mama sa şi cu unchiul său pentru a efectua lucrări, pe un teren agricol din Sprâncenata de unde a plecat singur cu căruţa într-o direcţie necunoscută. În prezent se efectuează căutări pentru găsirea acestuia”, declarat comisarul Claudia Radu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Olt. Semnalementele minorului sunt următoarele: înălţime 1,60 metri, păr şaten, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare
La data dispariţiei, minorul purta blugi de culoare albastră, papuci din plastic. Atelajul cu care se deplasează are roţi cu pneuri tip Dacia, este tractat de un cal de culoare albă, iar în căruţă se mai găseau un pulover de culoare albastru închis şi o geaca din fâş roşie. Cine poate da relaţii este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite