Slatina: Un angajat al Hidroelectrica, tatăl unui poliţist din Olt, a fost găsit spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Poliţiştii urmează să stabilească din ce cauză acesta a recurs la gestul extrem.

Marinel Toma, de 55 de ani, angajat al Hidrocentralei din Slătioara, a fost găsit spânzurat astăzi într-o anexă a locuinţei sale de pe strada Mânăstirii din Slatina. Trupul neânsufleţit a fost găsit de o tânără care locuia în gazdă la familia Toma, fata având nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au ajuns imediat poliţia, ambulanţa şi un echipaj SMURD. "Pacientul a fost găsit fără respiraţie şi fără puls. S-a constatat decesul, iar cazul a fost preluat de poliţie. Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri unei femei de 30 de ani, care prezenta agitaţie şi ameţeli", a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

image

Tânăra care l-a găsit mort pe bărbat a primit îngrijiri medicale

Bărbatul lucra ca maistru la Hidrocentrala Slătioara, era căsătorit şi avea doi copii. Vecinii sunt în stare de şoc şi nu îşi explică gestul bărbatului. "Nu ştiu ce s-a întâmplat, aseară a muncit cu soţia în grădină, la solar. Din câte cunosc eu, nu avea probleme de sănătate şi nici financiare. Ne-a şocat gestul lui", a spus Doru Ţuluş, vecin.

Potrivit colegilor de serviciu, înainte de a-ş lua viaţa, Marinel Toma a telefonat la serviciu şi a întrebat dacă totul este în regulă. "Am auzit-o pe fata lui ţipând şi atunci am aflat ce s-a întâmplat. Suntem bulversaţi, nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Era un om bun, nu s-a certat cu nimeni de pe stradă. l-am văzut aseară, mi s-a părut un pic abătut, dar nu am luat în seamă pentru că el era o fire mai închisă. Astăzi trebuia să fie la serviciu şi nu s-a mai dus", a spus Nicolae Calotă, un alt vecin.

image

Rudele sunt în stare de şoc

Marinel Toma locuia la casă împreună cu soţia, fiica sa şi tânăra care stătea în gazdă la ei. Bărbatul este tatăl poliţistului Laurenţiu Toma, de la Postul de Poliţie din comuna Priseaca. Imediat cum a aflat despre incident, Laurenţiu a mers acasă să vadă ce s-a întâmplat. Poliţiştii încearcă acum să afle motivul pentru care bărbatul s-a sinucis. "Persoana în cauză nu a lăsat bilet de adio şi nici mesaje pe telefonul mobil. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care aceasta a decedat. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei", a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratuului de Poliţie Judeţean Olt.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite