UPDATE/ Accident grav în Slatina: Şeful de post de la Tătuleşti a fost trimis la un spital din Capitală, iar şoferul bolidului este căutat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc la ieşirea din Slatina. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei.

UPDATE ORA 12.35 Şeful de post de la Tătuleşti, rănit în accidentul care a avut loc în această dimineaţă pe strada Piteşti din Slatina, a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti. Agentul de poliţie Lelior Ghiţă se afla singur în autospecială şi era în timpul serviciului. Bărbatul nu era băut. Oamenii legii au stabilit în urma cercetărilor că şoferul maşinii marca Mercedes, Alexandru O., de 22 ani, din Slatina, a vrut să evite impactul faţă-spate cu un autoturism care circula în faţa sa, a efectuat virajul la stânga, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autospeciala condusă de şeful de post.  Maşina de poliţie a fost avariată în proporţie de 80 la sută. „Se acţionează pentru prinderea conducătorului auto, în cauză fiind întocmite acte premergătoare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului acidentului fără încuviinţarea poliţiei“, a spus Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

 

ORA 11.15  Starea de sănătate a şefului de post Lelior Ghiţă este stabilă. Diagnosticul pus de medici este de traumatisme la coloană. Poliţiştii continuă căutarea şi identificarea şoferului autoturismului care a provocat accidentul.

image

Autoturismul poliţiei, grav avariat

ORA 9.45  Două autoturisme, un Mercedes şi o maşină de poliţie, au fost implicate într-un accident rutier, care a avut loc în urmă cu puţin timp la ieşirea din Slatina spre Piteşti. Potrivit martorilor, conducătorul autoturismului Mercedes a vrut să evite o altă maşină, a intrat pe contrasens, lovind din plin echipajul de poliţie pe care l-a proiectat într-un stâlp. În urma impactului două persoane au fost rănite, printre care şi un poliţist, fiind transportate de urgenţă la spital. Agentul este şeful de post d ela Tătuleşti, Lelior Ghiţă.

image

Un agent a fost transportat de urgenţă la spital

Se pare că şoferul Mercedesului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

image

Şoferul Mercedesului a fugit pe câmp

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite