Slatina: Trupul neînsufleţit al jandarmului mort în accident va fi adus astăzi acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul Cristinel Voicu
Jandarmul Cristinel Voicu

Sublocotenentul Cristinel Voicu, tânărul de 22 de ani, din Balş, care a murit într-un grav accident de circulaţie petrecut pe 19 octombrie, în apropiere de Pădurea Saru, se va întoarce astăzi acasă pentru totdeauna.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de rude de la morga din Bucureşti şi va fi dus în satul Greci din comuna Osica de Sus, locul unde jandarmul a copilărit. Tânărul va fi înmormântat mâine, în jurul prânzului, cu onoruri militare. „Personalul instituţiei transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate şi îşi exprimă regretele pentru pierderea celui mai tânăr ofiţer al Jandarmeriei Olt”, a spus Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt. Cristinel Voicu era necăsătorit şi absolvise în anul 2007 Liceul Militar al MAI „Constantin Brâncoveanu” Ploieşti, iar în anul 2010 Academia de Poliţie „AI Cuza” Bucureşti – Arma Jandarmi.

Sublocotenentul şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla împreună cu mama sa  a fost lovit din spate de un autoturism Volkswagen Pasat, condus de Valentin Ramiro Vasile, de 33 de ani, din Slatina. Ramiro era băut, spun poliţiştii care îl cercetează acum pentru conducere sub influenţa alcoolului şi ucidere din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite