Slatina: Trei zile de distracţie cu Mix Music Evolution. Participarea este estimată la 10.000 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campusul de distracţie- spectacole de muzică, cinema 7D, spaţii comerciale, locuri de joacă, teatru pentru copii- se va afla la Slatina pe 10,11 şi 12 iunie.

Slatina găzduieşte în perioada 10- 12 iunie turneul Mix Music Evolution, cel mai mare turneu muzical din România. Campusul de distracţie se va instala pe platoul din faţa Palatului de Justiţie. Directorul Bogdan Marin, cunoscut publicului drept Bodo, solistul formaţiei Proconsul, va aduce nu un simplu concert, ci un întreg campus al distracţiei: spectacole de muzică, cinema 7D, spaţii comerciale, locuri de joacă şi teatru pentru copii.

Solişti de renume
Sub deviza „Week-endul acesta distracţia e la tine în oraş”, realizatorii aduc pentru a susţine spectacole artişti îndrăgiţi: Laurenţiu Duţă, DJ Jungle, Jean de la Craiova, Leo Iorga, Andreea Bălan şi Petrişor, Proconsul, KEO, Gheorghe Gheorghiu, Uni-K, Ştefania Rareş, Sânzienele, Claudiu Ghiţulescu, Victor Mihalache şi Trupa de balet Mix Music şi Robot. Prezentatorul show-ului va fi Cătălin Măruţă.
„Abia aştept să-l văd pe Laurenţiu Duţă, să ascult muzică şi să ies la distracţie cu prietenii. În Slatina nu a mai fost organizat un spectacol de anul trecut”, spune Mugurel Miu, student.
La eveniment este estimată participarea a 10.000 de persoane, organizatorii solicitând o prezenţă numeroasă a forţelor de ordine. “Peste 40 de jandarmi vor acţiona zilnic împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi Poliţiei Locale Slatina, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică şi prevenirea oricăror acte de tulburare a ordinii publice. Facem apel către participanţi şi cetăţenii care se vor afla în zona manifestărilor să adopte un comportament civilizat”, declară căpitan Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei oltene.

INFO BOX
Pentru a doua oară în Olt

Slatina se numără printre cele 40 de oraşe din ţară incluse în turneul Mix Music Evolution şi este al doilea municipiu din judeţ inclus în turneu, un spectacol asemănător fiind organizat la Caracal în perioada 27- 29 mai, pe platoul din faţa primăriei.
Caravana distracţiei va poposi apoi în Roşiori de Vede, Giurgiu şi Feteşti.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite