Slatina: Trei tineri răniţi, după ce două maşini s-au răsturnat la ieşirea din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie  s-a produs în această seară, la ieşirea din municipiul Slatina, către Valea Mare. Două maşini s-au răsturnat, iar trei tineri au fost răniţi, după ce unul dintre şoferi a vrut să evite un câine.

Trei tineri au fost răniţi în urmă cu câteva ore, după ce autoturismele cu care se deplasau au intrat în coliziune şi apoi s-au răsturnat. Accidentul s-a produs la ieşirea din Slatina, către Valea Mare. Potrivit poliţiştilor, George Alexandru Cincă, de 30 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism Cielo, a încercat să evite un câine şi a virat brusc stânga. Maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autotrurism Peugeot, condus de Bianca Râmescu, de 23 de ani, in Motru, judeţul Gorj, care se afla în depăşirea sa. În urma coliziunii, ambele maşinii s-au răsturnat, Peugeotul ajungând pe câmp.
Cei doi şoferi şi un bărbat de 35 de ani, din Alexandria, Florentin Badea, pasager în autoturismul Peugeot, au fost răniţi. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital.
Poliţiştii au început o anchetă. „Conducătorul autoturismului Cielo a virat brusc stânga şi a intrat în coliziune cu autovehiculul Peugeot, care se afla în depăşirea sa. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Crisdtian Bădiţă, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite