Slatina: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident la Studina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul s-a produs după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă maşină. Poliţiştii îl cercetează acum pe şoferul vinovat.

Potrivit oamenilor legii, Dumitru M., de 58 de ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza în condiţii de carosabil acoperit cu zăpadă şi, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul volanului. Autovehiculul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de Nicuşor N., de 57 ani, din oraşul Corabia.   

În accident au fost răniţi şoferul care circula regulamentar, Marian T., de 53 de ani, din Studina, pasager în maşina condusă de acesta şi un alt pasager, Gheorghiţa M., care se afla în cealaltă maşină. "Victimele au fost transportate la Spitalul municipal Caracal pentru investigaţii medicale amănunţite", a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Poliţiştii au început o anchetă. „În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul de poliţie Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite