Slatina: UPDATE/ Şoferiţa rănită în accident a fost trimisă de urgenţă la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul muncipal din Caracal. Potrivit medicilor, cel mai grav rănită este şoferiţa.

UPDATE ORA 15.30 Mariana Bădălan, de 32 de ani, din Caracal, şoferiţa rănită în accidentul de la Radomireşti se află în stare gravă. Ea a fost trimisă de la Caracal la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru noi investigaţii şi tratament de specialitate. Tânăra se afla în maşină cu Nenuţa Briceag, de 32 de ani, din Rusăneşti şi Elena Neagu, de 25 de ani, din Caracal. Potrivit poliţiştilor, din cauza neatenţiei în conducere, conducătoarea auto a pierdut controlul volanului, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un parapet din ciment. "Conducătoarei auto i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Claudia Radu.

UPDATE ORA 15.00 Trei femei au fost rănite în urmă cu puţin timp într-un grav accident de circulaţie petrecut pe raza comunei Radomireşti din judeţul Olt. Potrivit poliţiştilor, victimele se aflau într-un autoturism care s-a izbit violent de un parapet din ciment. Femeia care era la volan se află în stare gravă. "Nu se cunosc cauzele şi împrejurările producerii accidentului. În prezent se efectuează cercetări la faţa locului", a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite