Slatina: Traficul cu ţigări şi alcool, combătut de poliţiştii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcoolul a fost ridicat de oamenii legii (foto arhiva)
Alcoolul a fost ridicat de oamenii legii (foto arhiva)

Poliţiştii olteni organizează în perioada Sărbătorilor mai multe acţiuni de combatere a traficului cu produse accizabile din tutun şi alcool contrafăcute.

În urma acestor controale, poliţiştii din Caracal l-au prins pe Ion B., de 46 de ani, din localitate, în timp ce transporta în portbagajul maşinii peste 750 de pachete de ţigări netimbrate.
În aceeaşi zi, poliţiştii de la Serviciul Rutier şi de la Poliţia oraşului Drăgăneşti-Olt, în timpul unui control l-au depistat pe Dumitru C., de 50 de ani, din municipiul Piteşti, care transporta cantitatea de 327 litri de ţuică pe care intenţiona să o comercializeze în judeţul Olt.
“În ambele cazuri s-au întocmit acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”, a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite