Slatina: Traficanţii de droguri, tată şi fiu, îşi ademeneau vecinii cu iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au descoperit că băiatul a vândut droguri pe raza municipiului Sllatina şi că a racolat două minore pe care le obliga să se prostitueze.

Ion P. şi fiul său Florian Cosmin P., zis şi Coco, locuiau cu chirie în garsoniera fostului poliţist Florin Niculescu, de pe strada Libertăţii. Cei doi au fost ridicaţi din pat de poliţişti şi mascaţi în urmă cu câteva dimineţi. „Era şase ceasul când poliţiştii şi mascaţii au intrat peste ei. Dormeau, cred că s-au speriat. Le-au percheziţionat garsoniera şi apoi i-au ridicat pe amândoi. Îi vedeam tot timpul cărând nişte cutii, dar nu ştiu ce aveau în ele”, a spus Nicolae Vişan, un locatar. Procurorii DIICOT au găsit în garsoniera celor doi 3,650 kg cannabis, 2 doze cocaină şi 2,5 gr rezină de cannabis, precum şi suma de 250 euro şi 400 lei. „S-a reţinut faptul că cei doi inculpaţi au înfiinţat în urmă cu apropae 2 luni de zile, o cultură hidropană de cannabis la domiciliul lor, pe care  urmau să o înmulţească şi să o valorifice, la domiciliul lor dintr-o comună aflată în apropiere de Slatina”, potrivit unui comunicat al DIICOT. Anchetatorii au stabilit că Florentin Cosmin a vândut droguri pe raza municipiului Slatina şi a racolat două minore pe care, sub ameninţare cu violenţe, le-a obligat să practice prostituţia, iar banii încasaţi de acestea ajungeau la el. 

„Coco m-a întrebat şi pe mine dacă vreau droguri”

Vecinii spun că bărbaţii erau vizitaţi de tot felul de tineri, mai ales seara.  „Coco mi-a zis şi mie dacă vreau droguri. A spus că are el pe cineva care aduce. Nu m-a interesat aşa ceva. Erau băieţi cuminţi. Nu erau scandalagii şi nu făceau gălăgie”, a spus, sub protecţia anonimatului, un vecin. Ambii au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Ei au făcut recurs, cerând cercetarea în satre de libertate, iar dosarul a fost înaintat la Curtea de Apel Craiova. Aceştia riscă până la 20 de ani de închisoare, potrivt procurorulului-şef Claudiu Negrilă.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite