Slatina: Tinerii morţi în accidentul de la Brâncoveni nu erau băuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti au stabilit la sfârşitul săptămânii trecute că nici şoferul şi nici pasagerii din autoturism nu se aflau sub influenţa alcoolului.

În urma efectuării alcoolemei s-a stabilit că niciunul dintre cei trei tineri care au decedat în accident nu consumaseră alcool”, a explicat medicul Liviu Radu, şeful Serviciului de Medicină Legală Olt.
Pe 15 ianuarie, trei tineri şi-au pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un pom, în comuna  Brâncoveni. Poliţiştii cred că, cel mai probabil, şoferul, Alexandru Ionescu, de 18 ani, din Caracal, a avut viteză în momentul producerii accidentului. Tânărul de la volan, precum şi Andrei Naval, de 18 ani, şi prietenul lor, Ionuţ Suciu, de 25 de ani, tot din Caracal, au murit în urma impactului. Ionuţ Neagu, de 18 ani, din aceeaşi localitate, a scăpat cu viaţă, dar a suferit răni grave şi a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Medicii spun că starea sa de sănătate este bună. „Pacientul a fost operat  la un picior, iar în prezent starea lui de sănătate este stabilă. Funcţiile vitale funcţionează la parametri normali, dar, cum am mai spus, evoluţia poate fi imprevizibilă. Putem spune că pacientul se află în afara oricărui pericol atunci când îl vom externa, deocamdată el va mai rămâne internat o perioadă de timp”, a spus medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Bucureşti. Poliţiştii continuă ancheta în acest caz.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite