Slatina: Tinerii iau lecţii de dans de la coregraful Ioanei Anuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coregraful care a pregătit-o pe Ioana Anuţa pentru Eurovision Junior îşi deschide şcoală de dans la Slatina. Ieri a fost prima zi în care s-au făcut înscrieri.

Vestea deschiderii unei şcoli de dans la Slatina a ajuns repede la urechile slătinenilor, astfel că zeci de persoane s-au adunat ieri la ora 12.00 la sala de fitnes situată în apropiere de complexul Union pentru a afla detalii chiar de la iniţiatorul proiectului, Lennon Mihuţ, coregraful Ioanei Anuţa. Venit tocmai de la Oradea pentru a deschide şcoala de dans, profesorul a fost surprins de numărul mare de oameni care au venit să se înscrie. „Spre surprinderea mea au venit foarte multe persoane. Chiar nu mă aşteptam să vină atâta lume având în vedere că nu am promovat întâlnirea de azi“, a spus coregraful Lennon Mihuţ.
Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât au venit să se înscrie nu numai copii sau adolescenţii, ci chiar persoane de vârsta a doua. „Mi-aş dori să vin şi eu la dans, vreau să învăţ pentru mine. Eu am mai urmat nişte cursuri de dans în tinereţe dar m-am lăsat, iar acum dacă am ocazia să învăţ de la un coregraf aşa bun de ce să nu profit de ea?“, a spus Raluca Mihai, de 37 ani.

Ioana Anuţa a dat autografe

Cei mai mici au fost încântaţi de ideea de a lua lecţii de dans împreună cu Ioana Anuţa, care este un model pentru ei. „Când am auzit că o să vină şi Ioana la dansuri i-am zis lui mami să mă înscriu şi eu. Mi-ar plăcea să fiu dansatoarea ei pe viitor“, a spus Elena Teodorescu, de 12 ani. Fiind deja cunoscută pe plan local, chiar şi naţional Ioana a început să dea autografe fanilor ei. „Mă bucur că a venit atâta lume. O să iau şi eu împreună cu ei lecţii de dans de la coregraful meu“, a spus Ioana Anuţa.
Dacă nu v-aţi înscris încă la şcoala de dans deschisă de coregraful Ioanei Anuţa la Slatina, puteţi să o faceţi şi în zilele următoare. Pentru 16 şedinţe de dans trebuie să scoateţi din buzunar 80 lei, iar cursurile vor avea loc în week-enduri. Cei mai buni dansatori vor fi selectaţi de coregraf pentru a face parte dintr-o trupă de dans.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite