Slatina: Tinerii care înşelau oameni pe internet vor fi aduşi la Tribunalul Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Tribunalul Olt vor decide astăzi, dacă îi vor aresta pe aceştia sau îi vor lăsa în stare de liberate.

Cele 13 persoane reţinute de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt pentru înşelăciuni pe internet vor fi prezentaţi astăzi Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. "Deocamdată nu au fost aduşi la instană. Urmează să primim dosarul în care sunt cercetate persoanele respective, urmând ca apoi să fie aduse şi acestea", a spus judecătorul Cosmin Mitrache, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.

Florin Dumitru Tudor, de 22 de ani, Marius Ripeanu, de 23 de ani, Dan Alexandru Andreapolus, de 22 de ani, Marian Florin Gavrilă, de 34 de ani, livia Stanciu, Adrian Bica de 23 de ani, toţi din Caracal, Gabriela D., de 22 de ani, oraşul Otopeni, Radu Robert Tudor, de 25 de ani, Dumitru Cezar, Zubas, de 30 de ani, ambii din Slatina, Cosmin Ionuţ Tudor, de 26 de ani, din Scorniceşti, Adrian Bogdan C., de 17 ani, Gabriel Alexandru I., de 22 de ani, ambii din comuna Fălcoiu şi Marta Manoli, de 24 de ani, din Argeş, riscă ani buni de închisoare dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

image

La percheziţii, poliţiştii au găsit diferite medii de stocare a datelor 

Potrivit procurorilor DIICOT, în ultimele 5 luni, membrii reţelei au înşelat mai mulţi cetăţeni străini, din Turcia, Polonia, Grecia, Germania, Franţa, Slovenia, cu suma de 100.000 Euro, prin postarea de licitaţii fictive pe site-uri de comerţ electronic, oferind spre vânzare TIR – uri, camioane şi autoturisme.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite