Slatina: Timişorean prins de oamenii legii cu 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi, dintre care unul din Timişoara, sunt cercetaţi de poliţiştii olteni pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

Poliţiştii din Caracal, Corabia, Fărcaşele şi jandarmii olteni au organizat ieri o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comercializării de produse din tutun, fără banderolă fiscală.
„În cadrul acestei acţiuni, pe raza comunei Fărcaşele, a fost identificat P.Irinel, de 25 ani, din municipiul Timişoara, care transporta, în portbagajul autoturismului său,  1.000 pachete de ţigări, fără banderolă fiscală“, a spus comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că ţigările au fost procurate din Serbia şi urmau să fie valorificate, prin intermediul unui bărbat din comuna Obîrşia, în schimbul sumei de 25.800 lei, altui bărbat din Caracal. „Au fost indisponibilizate cele 1000 pachete ţigarete, suma de 25.800 lei şi autoturismul folosit la transportul bunurilor.În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă“, a precizat comisar Claudia Radu.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite