Slatina: Taximetristul din Caracal a protestat de unul singur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi anunţase că i se vor alătura şi alţi colegi şi că împreună vor picheta Primăria şi Poliţia municipiului Caracal, Constantin Hristescu a protestat astăzi de unul singur.

Timp de o oră şi jumătate, Hristescu s-a plimbat prin tot oraşul cu o listă cu revendicări în mână şi însoţit de un echipaj de poliţie şi unul de jandarmi. „Mi-a fost luată mai întâi casa de marcat, iar apoi mi-a fost retrasă autorizaţia de taxi în mod abuziv, în urma unui accident de circulaţie. Cei de la Primărie nu aveau voie să mi-o ia pentru că eu eram în proces cu cel care m-a lovit cu maşina. Colegii mei mi-au promis că vin să mă susţin, dar văd că nu a venit niciunul. Eu am şi o listă cu revendicări pe care se află, printre altele, micşorarea taxei de parcare şi amenajarea staţiilor de taxi din oraş. Dacă nu voi obţine nimic prin acest potest voi merge mai departe. Nu am de gând să renunţ până ce nu îmi voi lua înapoi autorizaţia de taxi“, a spus bărbatul.

image

"Revendicările nu sunt de competenţa Primăriei"

Taximetristul a protestat mai întâi la Primărie, apoi s-a mutat în faţa Poliţiei municipiului Caracal. Reprezentanţii Primăriei spun că nu-l pot ajuta cu nimic pe protestatar. "Revendicările semnalate de domnul Hristescu nu sunt competenţa noastră. Dânsul desfăşoară în continuare activităţi de taximetrie, deşi autorizaţia i-a fost anulată. A formulat contestaţie în instanţă însă aceasta i-a fost respinsă", a spus Ionuţ Gâlea, secretarul Primăriei Caracal. Taximetristul a mai protestat şi în 2010.
 


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite