Slatina: Taximetristul care a omorât în bătaie un bărbat din Caracal a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetristul din Caracal care a omorât un bărbat în bătaie în urma unei altercaţii în trafic la începutul lunii februarie a fost reţinut de procurorii de la Parchetul General.

După ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt au decis să-l cerceteze în libertate pe taximetristul Marius Duţă din Caracal, procurorii de la Parchetul General au hotărât reţinerea sa pentru 24 de ore. Taximetristul din Caracal este acuzat că în data de 8 februarie în urma unui scandal în trafic l-a lovit pe Marcu Oprea în zona capului. Victima sa a murit la Spitalul Nr. 1 din Craiova la 10 zile de la incident. „Prin ordonanţa din data de 20.04.2010, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul DUŢĂ MARIUS, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Prin aceeaşi ordonanţă, procurorii au mai dispus reţinerea inculpatului, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 20.04.2010, fiind prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă“, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Parchetului General.

L-a omorât pentru că i-a acroşat oglinda

Înainte de a fi omorât în bătaie,  Marcu Oprea a fost urmărit de taximetristul Marius Duţă cu maşina prin oraşul Caracal. Bătrânul a acroşat oglinda taxiului în care se afla acesta pe strada Mihai Eminescu din Caracal. Taximetristul, furios că a rămas fără oglindă, a întors maşina şi a plecat în urmărirea bătrânului. L-a ajuns şi l-a oprit chiar pe strada Antonius Caracalla, unde locuia acesta, şi l-a luat la bătaie lovindu-l de mai multe ori cu pumnul în zona capului. „ Nu pot să înţeleg de ce acest om, dacă îl pot numi aşa, a comis o asemenea faptă pentru un lucru atât de mărunt. L-a bătut fără să-i pese că soţul meu este în vârstă şi nu se poate apăra. A dat  în el până ce a căzut la pământ. După numai o zi a intrat în comă din cauza loviturilor primite şi nu şi-a mai revenit” ne-a mărturisit îndurerată, spunea Georgeta Marcu, soţia bărbatului omorât de taximetrist la câteva zile de la incident.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite