Slatina: Tânărul care a împuşcat două persoane într-un bar este cercetat pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Mihai, băiatul de 28 de ani, din comuna Laloşu, judeţul Vâlcea, care luni seară a împuşcat doi bărbaţi într-un bar din Iancu Jianu riscă ani buni de închisoare.

Anchetatorii au început ieri urmărirea penală împotriva lui şi îl cercetează pentru infracţiunea de tentativă de omor deosebit de grav. Martorii spun că Marian Mihai venise la bar să îşi cumpere ţigări. Un grup de cinci-şase persoane (printre care Ion Ogaru, de 37 de ani, şi Adrian Tudor, de 28 de ani, din localitate) înarmate cu topoare, bâte şi răngi, au sărit să îl lovească.

„Din câte am înţeles, cei care au vrut să-l bată l-au confundat cu o altă persoană cu care avuseseră pe zi un conflict. El a scos pistolul şi a început să tragă în podea şi în tavan, iar apoi a împuşcat doi dintre cei care voiau să îl lovească. Pe unul l-a împuşcat în ochi, iar pe celălalt în mână. Au venit apoi salvările şi poliţia, iar cei doi răniţi au fost duşi la spital”, a povestit un martor, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Potrivit anchetatorilor, Ion Ograu a fost împuşcat în ochi şi necesită 75-80 de zile de îngrijiri medicale, iar Adrian Tudor a fost rănit la mână şi are nevoie de   8-9 zile de îngrijiri. „În cauză s-a dispus efectuarea unei expertize tehnico-ştiinţifice balistice, necesare pentru lămurirea situaţiei de fapt, urmând ca după completarea probatoriului să se aprecieze dacă se impune întocmirea unei propuneri în vederea luării unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al Tribunalului Olt.

Localnicii din Iancu Jianu spun că ar fi vorba despre o reglare de conturi între tinerii implicaţi în scandal.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite