Slatina: Subcomisarul prins beat : “Un alt poliţist pe care l-am denunţat că a luat mită mi-a înscenat totul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Barbu, angajat la secţia judciară din Balş care a fost filmat aseră într-un restaurant din oraş în timp ce bea cu prietenii, după care s-a urcat beat la volan şi a fost oprit de poliţişti, susţine că nu a consumat alcool.

El susţne că este victima unei înscenări şi că este nevinovat. „Eu sunt bolnav, am avut un preinfarct şi nu beau absolut nimic. În pahar am suc şi nimic altceva. Un alt poliţist pe care eu l-am denunţat că a luat mită mi-a înscenat totul“, a declarat subcomisarul Gheorghe Barbu acuzat că a consumat băuturi alcoolie, după care a plecat cu maşina. „Subcomisarul Gheorghe Barbu s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat recoltarea probelor biolgicie. Dosarul a fost înaintat la Curtea de Apel din Craiova“, a declarat Cristi Rădoi, şeful serviciului rutier din Olt.
După o urmărire ca în filme pe străzile din localitatea Bobiceşti, subcomisarul Gheorghe Barbu a oprit la semnalele poliţiştilor. A făcut un adevărat circ în mijlocul drumului şi chiar a refuzat să sufle în fiolă. Când a văzut că nu are ce face, a dat bir cu fugiţii şi a fost de negăsit. Înainte şi-a sunat şeful pentru a-i spune că este ameninţat şi bruscat de colegii de la poliţia rutieră

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite