Slatina: Străzile date peste cap de lucrările de apă şi canalizare, asfaltate în a doua parte a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

72 de străzi din municipiu sunt cuprinse în bugetul de anul acesta pentru asfaltare. Printre ele se numără şi acele tronsoane unde Compania de Apă a intervenit pentru lucrări la reţelele de apă şi canalizare.

Extinderea sau modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Slatina, proiect cu finanţare europeană în valoare de 40 milioane euro, a fost demarată în noiembrie 2010 şi se preconizează că se va finaliza în 2012. Cum străzile sunt sparte chiar pe mijloc pentru a se interveni, vor necesita asfaltare, aşa că traficul va mai fi ceva timp dat peste cap. „Sperăm ca implementarea proiectului să fie realizată de către Compania de Apă Olt astfel încât la sfârşitul anului 2012 să finalizăm şi asfaltarea străzilor. Exemplul lucrărilor de la intersecţia de la Vâlcea şi cea de la Gară sperăm să nu mai apară şi în cazul altor lucrări. Lucrările de asfaltare vor începe din a doua parte a anului”, declară city-managerul Minel Prina.

image

Străzile sparte pentru lucrări la apă-canal vor fi reasfaltate


Anul acesta, Direcţia de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina se va ocupa de asfaltarea a 72 de străzi din muncipiu, printre care şi cele stricate în urma lucrărilor de apă-canal finalizate de cel puţin trei luni de zile.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite