Slatina: Sportivii români luptă pentru aurul balcanic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii români obţin victorie după victorie la Campionatul Balcanic de Tenis de Masă care se desfăşoară în aceste zile la Slatina şi este organizat de Primărie şi Liceul cu Program Sportiv.

Campionii se pregătesc să câştige aurul la finalele pe echipe care au loc în această după-amiază. Alin Spelbuş, slătineanul care face parte din lotul naţional nu are emoţii şi este pregătit să învingă Serbia. „Românii sunt printre cei mai buni sportivi de la acest campionat şi cred că o să obţinem câteva medalii la echipe. Eu nu am emoţii deloc şi ştiu că avem mari şanse”, a spus Alin care face parte din echipa de cadeţi.

„Trebuie să obţinem multe medalii”

Alin a câştigat în această cu dimineaţă alături de co-echipiera sa, slătineanca Irina Ciobanu şi meciul împotriva Bosniei ( 3-0) de la proba de dublu mixt. „Este un campionat obositor. Avem 4-5 meciuri pe zi. Suntem însă mândri că reprezentăm  România şi că acestă competiţie se desfăşoară la noi în oraş. De aceea trebuie să obţinem multe medalii”, a spus Irina Ciobanu.
Începând de la ora 14.00, sportivii români se vor bate pentru aurul balcanic cu cei din Serbia. La cadeţi, Alin Spelbuş şi Dan Daniel vor juca cu Sasa Dumnic şi Valentin Demedi din Serbia, iar cadetele Bernadett Balint şi Bernadette Szocs se vot întîlni cu sârboaiecele Viktoria Truzinski şi Anna Fenyvesi. Tot azi, junioarele Camelia Poştoacă, Cristina Hîrici şi Andrada Vinceze luptă pentru medalia de aur cu Andreea Todorovici, Djiana Holok şi Alekasdra Radonijic. Şi juniorii Hunor Szocs, Lucian Munteanu şi Gălăţan Răzvan vor să cîştige finala împotriva sârbilor Vladimir Radonjic, Drăgan Subotic şi Boris Mihailovic.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite