Slatina: Spărgători de locuinţe şi magazine, arestaţi în urma unor percheziţii la Valea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii olteni au descins în urmă cu două zile la locuinţele mai multor persoane din comuna Valea Mare, suspecte de furt şi tâlhărie. Patru dintre  acestea au primit mandate de arestate.

Oamenii legii  au identificat şi reţinut cinci tineri, printre care şi un minor. Este vorba despre Zabar M., de 28 de ani, Florentin R., de 22 de ani, Doru N., de 21 de ani, toţi din Valea Mare şi Mihai M., de 19 ani şi un minor de 16 ani, ambii din Craiova. Aceştia sunt suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe şi magazine de pe raza judeţului Olt. “Din investigaţiile efectuate rezultă că persoanele în cauză au comis mai multe fapte de natură penală. Tinerii sunt suspectaţi de comiterea unei tâlhării, în comuna Slătioara. De asemenea, pe 10 iunie ei au pătruns în incinta unei balastiere din comuna Slătioara, l-au lovit pe paznic în zona capului şi au sustras un calculator şi 150 metri cablu din cupru. Apoi au spart parbrizul şi au înţepat două pneuri de la autoturismul paznicului”, a spus comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.
Cei patru tineri au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, iar minorul a fost internat într-un Centru de Primire Minori.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite