Slatina: Soţul şi familia celei mai grase mame din România se luptă pentru fetiţa ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Război în familia tinerei obeze, din Drăghiceni, judeţul Olt, care a murit duminică dimineaţă din cauza grăsimii. Ieri, la înmormântarea acesteia, tatăl şi părinţii ei s-au certat pe custodia copilului.

Părinţii şi sora Victoriei Lăcătuş se ceartă pe copil cu soţul acesteia, Costică Lăcătuş. Bărbatul vrea ca fetiţa, Elena Anişoara, de şase luni, să rămână la el, dar familia Victoriei nici nu vrea să audă de aşa ceva.
Rudele femeii moarte sunt revoltate de faptul că soţul acesteia nu a praticipat la înmormântare. “Nu a stat nici la priveghi. Ieri a venit puţin înainte de înmormântare şi apoi a plecat. A zis că îi este rău, dar nu e adevărat. Vali, sora mea, îl iubea. Şi el o iubea. Nu ştiu ce s-a întâmplat de se poartă aşa. Cum să ia copilul la el? Cu ce îl creşte şi cum are grijă de el? Că locuieşte cu o bunică şi nu au de nici unele. Nu a luat fetiţa în braţe nici măcar o dată de când a murit sora mea”, a spus Cristina Şuşoiu, sora tinerei moarte. Familia Victoriei vrea custodia fetiţei. « Copilul va rămâne la noi. Îl vom creşte eu şi părinţii mei. Costică poate să vină să vadă fata când vrea. Nu îi vom interzice asta pentru că e tatăl copilului”, a spus Cristina Şuşoiu, sora tinerei moarte. “Voi veni să îmi văd fetiţa şi să stau cu ea. Nu pot să mă despart de copil”, a spus Costică Lăcătuş.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite