Slatina: Soţul doctoriţei şpăgare ameninţă cu judecata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţul doctoriţei spune că pachetele de cafea primite de soţia sa au termenul de valabilitate depăşit
Soţul doctoriţei spune că pachetele de cafea primite de soţia sa au termenul de valabilitate depăşit

Preotul Berca, soţul doctoriţei Liliana Berca, de la Casa Judeţeană de Pensii Olt, arestată zilele trecute pentru luare de mită şi abuz în serviciu, a ameninţat în urmă cu puţin timp reporterii Adevărul de Seară cu judecata.

Preotul a sunat la redacţia ziarului şi a spus: „Dacă nu încetaţi cu articolele vă dau în judecată şi vă cer despăgubiri de nu le puteţi duce!“. De asemenea, Berca a acuzat reporterii ziarului Adevărul de Seară că au primit bani de la Silvia Drăghici, directorul Casei de Pensii, pentru a publica articole calomnioase la adresa soţiei sale. „Nu ştiu câţi bani v-a dat Drăghici... Cafeaua pe care aţi văzut-o în poze era expirată“, a mai spus soţul doctoriţei. Îi aducem la cunoştinţă preotului, că articolele publicate în ziar sau postate pe site, au fost scrise în baza informaţiilor primite de la toate părţile implicate în acest caz.
Vom cere un punct de vedere oficial al Episcopiei Slatina cu privire la reacţia preotului, care a refuzat să dea un drept la replică invocând „lumea din care face parte“ dar nu a ezitat să ameninţe.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite