Slatina: Soţia lui Bercea Mondial: „Sunt nevinovată, eu nu am făcut nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fănica Anghel, soţia interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, neagă faptul că ar fi cercetată de poliţişti şi procurori.

În timp ce anchetatorii au început urmărirea penală împotriva ei, dar şi a lui Vlad Ion, un apropiat al lui Bercea, ambii fiind acuzaţi că ar fi încercat să-l scoată pe interlop din închisoare, femeia se declară nevinovată. „Nu sunt urmărită penal, sunt nevinovată, eu nu am făcut nimic. Nu am avut un dosar penal în viaţa mea şi nu am acuzat niciodată pe nimeni. Ce spune procurorul, astea sunt vorbe, sunt poveşti. Soţul meu este nevinovat, îl ţine arestat degeaba”, susţine femeia.

Potrivit procurorilor olteni, Fănica Anghel a încercat să influenţeze martorii în dosarul în care este cercetat Bercea, iar Vald Ion a avut câteva tentative de a mitui anchetatorii pentru a-l scoate pe acesta din arest. Ambii riscă acum ani buni de închisoare. „Femeia este cercetată pentru instigare la mărturie mincinoasă şi riscă între 1 şi 5 ani de închisoare, iar bărbatul este anchetat pentru trafic de influenţă şi riscă până la 10 ani de închisoare”, a explicat procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Citeşte şi:  După Bercea potopul: soţia interlopului, dar şi un apropiat al acestuia, urmăriţi penal

Arest preventiv prelungit cu încă 30 de zile pentru Bercea Mondial

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite