Slatina: Soţia jandarmului rănită în accident va fi operată de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii spun că femeia a suferit fractură de claviculă şi că trebuie supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale. Soţul ei şi cealaltă victimă rănită în accident nu au necesitat internarea.

Cristina Mitru, tânăra care a fost rănită marţi seară în accidentul de la Dobrosloveni, provocat chiar de soţul ei, subofiţer la Subunitatea de Jandarmi din Caracal, va fi operată de urgenţă. „Pacienta a suferit fractură de claviculă şi va trebui operată zilele acestea. În prezent, starea ei de sănătate este stabilă”, a spus medicul de gardă, Hariton Laibăr. Tânăra de 23 de ani, din Caracal, se afla marţi în autoturism cu soţul ei, Vasile de 38 de anil. Potrivit poliţiştilor, jandarmul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat pe contrasens, lovind în plin un autoturism condus regulamentar din sens opus de Ion Popovici, de 38 de ani, din Bucureşti. În urma impactului, subofioţerul, soţia sa, şi o tânără, pasager în celălalt autoturism, au fost răniţi.
Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Caracal. Potrivit datelor anchetei, jandarmul era în timpul liber şi nu consumase băuturi alcoolice.
Poliţiştii cercetează acum împrejurările producerii accidentului. „În cauză a fost întocmit dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul Iulian Firănescu, de la Poliţia Caracal.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite