Slatina: Şoselele judeţului, transformate în pistă de Formula 1 de vitezomani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multe dintre vitezele record au fost înregistrate de aparatele radar chiar în localitate, unde viteza legală admisă este de 50 de kilometri pe oră.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt au întocmit un top al celor mai mari viteze înregistrate anul acesta pe drumurile din Olt.  Pe primul loc în clasamentul întocmit de oamenii legii se află un vitezoman din Slatina. Eugen Doru N. de 47 de ani, a  fost surprins de aparatul radar în comuna Brastavăţu în timp ce mergea cu uluitoarea viteză de 142 de kilometri pe oră. Al doilea loc îl ocupă Nicuşor Gabriel N., de 24 de ani, din Caracal care a fost depistat de poliţişti în comuna Stoeneşti în timp ce mergea cu 123 de kilometri pe oră. Pe locul trei se află un tânăr de 23 de ani din Drăgăneşti-Olt, care în ciuda drumurilor proaste, nu a ezitat să meargă în comună cu 111 kilometri pe oră.

Doi tineri au murit în urma unui accident petrecut în  Curtişoara

Viteza excesivă a făcut mai multe victime anul acesta în judeţul Olt. Un grav accident de circulaţie a avut loc în comuna Curtişoara în urmă cu patru luni. Doi tineri de 22 şi respectiv 23 de ani au murit pe loc după ce şoferul, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod, după care a fost proiectat într-o maşină care circula din sensul opus. Acul ceasului de bord s-a blocat la 150 de kilometri pe oră.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să conducă prudent

Oamenii legii sfătuiesc şoferii să conducă cu mai multă prudenţă şi să respecte limitele de viteză impuse de lege.„Recomand conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare atât în localitate cât şi în afara acesteia. Numai respectând regulile de circulaţie veţi ajunge în siguranţă la destinaţie”, sfătuieşte şoferii, subcomisarul Cristian Rădoi din cadrul Serviciului Rutier Olt. Conform legislaţiei în vigoare sancţiunea pentru depăşirea vitezei este între 9 şi 20 de puncte, iar amenda în funcţie de gravitatea faptei, este cuprinsă între 540 şi 1200 de lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite