Slatina: Şoferul fugar s-a predat, poliţistul rănit în accident a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul Mercedesului care a provocat, în urmă cu o săptămână, accidentul de pe strada Piteşti, în care a fost rănit un poliţist s-a predat ieri.

Alexandru Oprea, de 22 ani, a fost reţinut de oamenii legii. „Şoferul s-a predat ieri. Pe numele lui s-a emis mandat de reţinere pentru 30 de zile pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a spus comisarul şef Elena Tinca, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Potrivit martorilor, conducătorul autoturismului Mercedes a vrut să evite o altă maşină, a intrat pe contrasens, lovind din plin echipajul de poliţie pe care l-a proiectat într-un stâlp. După accident, tânărul de 22 ani a coborât din maşină şi  a fugit pe câmp.
Lelior Ghţă, şeful Postului de Poliţie din Tătuleşti a fost rănit grav în accident. Iniţial, agentul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală. După investigaţii amănunţite, poliţistul a revenit la Slatina, de unde a fost externat zilele trecute.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite