Slatina: Tânărul care a provocat accidentul de la ieşirea din Slatina a scăpat cu bine dintre fiarele maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a fost încarcerat, conducătorul autoturismului Cielo a scăpat fără nicio rană. În urma investigaţiilor medicale, doctorii au decis că nu necesită internarea.

Cei trei tineri răniţi în accidentul petrecut duminică seară, la ieşirea din Slatina către Piteşti, se află în afara oricărui pericol. Medicii spun că unul şoferi, Bianca Râmescu, de 23 de ani, din Motru, judeţul Gorj şi un pasager, Florentin Badea, de 35 de ani, din Alexandria, au rămas internaţi, dar starea lor de sănătate este bună. Şoferul care a provocat accidentul, George Alexandru Cincă, de 30 de ani, din Bucureşti, a scăpat cu câteva zgârieturi. „Femeia a fost diagnosticată traumarism cranian, toracic şi abdominal. Este în luna a cincea de sarcină, iar starea ei de sănătate este stabilă. Se află în secţia Terapie Intensivă. Pasagerul a suferit traumatism de coloană lombară şi a fost internat la secţia Ortopedie. Cel de-al treilea pacient nu a necesitat internarea”, a spus medicul Romeo Stănculescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

A vrut să evite un câine şi a provocat un accident


Potrivit poliţiştilor, George Alexandru Cincă în timp ce conducea un autoturism Cielo, a încercat să evite un câine şi a virat brust stânga. Maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autotrurism Peugeot, condus de Bianca Râmescu, ce se afla în depăşirea sa. În urma coliziunii, ambele maşinii s-au răsturnat, Peugeotul ajungând pe câmp. Potrivit pompierilor, conducătorul autoturismului Cielo a fost găsit încarcerat şi a fost scos dintre fiare de un echipaj de la Descarcerare. „Victima era conştientă. A fost predată echipajului de la Ambulanţă, care a transportat-o la spital", a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
„Eram în spate. Am văzut cum una dintre maşini a ferit un câine şi a intrat în coliziune cu cea care o depăşea”, a povestit Cristi Costinel Grecu, din Bucureşt, mator la producerea accidentului. 
Poliţiştii cercetează acum împrejurările în care s-a produs evenimentul. „Conducătorul autoturismului Cielo a virat brusc stânga şi a intrat în coliziune cu autovehiculul Peugeot, care se afla în depăşirea sa. Cei doi şoferi nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest şi  le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Cristian Bădiţă, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite