Slatina: Şoferul care a omorât un om a fost prins de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii l-au identificat în urmă cu câteva ore pe autorul accidentului de la Dăneasa, care aseară a intrat cu maşina într-un grup de patru tineri şi a omorât unul dintre ei.

Oamenii legii l-au identificat pe Ionuţ Radu Cocârlău, de 21 de ani, din comuna Sprâncenata, ca fiind autorul teribilului accident petrecut aseară la Dăneasa. Băiatul conducea un autoturism Peugeot când i-a lovit pe tinerii care se aflau pe marginea drumului. După accident, şoferul a fugit la Bucureşti, acolo unde şi lucrează. „Am identificat autoturismul implicat în accident. Acesta a fost găsit la locuinţa conducătorului auto, era ascuns după casă. Am descoperit apoi pasagerul care se afla în maşină în momentul producerii accidentului – o tânără din Bucureşti. Aceasta a povestit cum s-a petrecut evenimentul şi ne-a ajutat să îl prindem pe şofer. Ulterior am luat legătura cu el, şi-a recunoscut fapta, dar a motivat că a fugit de frică. Va fi prezentat instanţei cu propuneri legale”, a explicat comisarul-şef Florin Cârstea din cadrul Poliţiei Rutiere Olt.  

„Era foarte agitat”

„I-am zis să oprească pentru că a lovit pe cineva, iar el a zis să tac pentru că ştie ce face. Era foarte agitat”, a spus Cristina Mirea, tânăra care se afla în autoturism.
Şoferul s-a predat astăzi la o secţie de poliţie din Bucureşti. În prezent, un echipaj de poliţie din Olt a plecat spre Capitală pentru a-l aduce pe autorul accidentului. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă şi riscă ani buni de închisoare.
Ionuţ Radu Cocârlău a lovit cu maşina patri tineri din localitate. În urma impactului, Petrişor Matei, de 22 de ani, a murit pe loc. Ceilalţi trei tineri, Marian Burcea, de 18 ani şi alte două persoane, Geanina Sandu, de 15 ani şi Mihai Chiar, de 16 ani, toţi din Dăneasa, au fost transportate de urgenţă la Spitalul Caracal. Potrivit medicilor, cel mai grav rănit este Marian Burcea, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Ceilalţi doi tineri nu au necesitat internarea.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite