Slatina: Şoferii îşi pregătesc maşinile pentru munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii care pleacă la munte de Revelion vin la magazinele de piese auto pentru a-şi echipa corespunzător maşinile
Oamenii care pleacă la munte de Revelion vin la magazinele de piese auto pentru a-şi echipa corespunzător maşinile

Pentru a fi siguri că ajung la destinaţie pe timp de iarnă, slătinenii care pleacă să petreacă Revelionul la munte se aprovizionează cu accesorii pentru maşini.

Magazinele de piese auto au fost luate cu asalt astăzi, cu numai o zi înainte de Revelion. Slătinenii care pleacă la munte se înghesuie să cumpere anvelope de iarnă, lanţuri şi diferite accesorii pentru maşină, pentru a fi siguri că vor ajunge cu bine la destinaţie.

„De-abia am reuşit ieri să-mi iau o pereche de cauciucuri de iarnă pentru că am fost peste tot şi nu am mai găsit. Nu mai aveau, le-au vândut pe toate. Astăzi mi-am pus, în sfârşit, maşina la punct. Am să plec diseară, împreună cu prietenii, la munte şi trebuie să am maşina pregătită pentru orice“, a spus Daniel Bălan, de 27 de ani, din Slatina.

Magazinele nu mai fac faţă cererii

Din cauza cererii mari, unele dintre magazinele de accesorii auto au rămas fără cauciucuri şi lanţuri de iarnă. Cererea mare a golit imediat rafturile magazinelor, iar vânzătorii au fost nevoiţi să dea din umeri atunci când clienţii întrebau de mult râvnitele cauciucuri de iarnă. În alte părţi, unii au fost mai prevăzători. „În această perioadă, vânzările au depăşit orice aşteptări la anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, spray-uri pentru dezgheţarea yalelor de la maşină şi lichid de curăţare a parbrizului special pentru temperaturi scăzute. Cel mai rapid s-au epuizat stocurile la anvelopele de 15 şi 16 inchi şi la spray-urile de yale, dar am fost prevăzători şi am comandat la timp altele“, a spus Răzvan Catană, vânzător al unui magazin de piese auto.

Preţurile unor anvelope de iarnă sunt cuprinse între 200 şi 600 de lei, iar lanţurile în funcţie de dimensiuni şi calitatea acestora costă între 35 şi 100 de lei. De asemenea, spray-urile şi diferitele accesorii pentru a întâmpina gerul cu succes vă vor scoate din buzunar între 8 şi 30 de lei.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite