Slatina: Şoferi prinşi băuţi la volan. Recordul de alcoolemie este de 0,82 mg/l

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii recomandă şoferilor să evite să se urce la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor droguri cu efect surescitant sau depresiv.

Poliţiştii de la rutieră au desfăşurat, în acest sfârşit de săptămână, activităţi pe raza judeţului Olt, în urma cărora au depistat mai mulţi şoferi care s-au urcat băuţi la volan. O patrulă de poliţie din Drăgăneşti l-a depistat în trafic pe Viorel B., de 34 ani, din localitate. Acesta a fost testat cu etilotestul şi a rezultat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a deţinut şi recordul de alcoolemie. Oamenii legii din Caracal au fost sesizaţi despre faptul că pe o stradă din oraş a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că Cosmin C., de 23 ani, din localitate s-a urcat băut la volan şi a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot oamenii legii din Caracal l-au prins pe o stradă din municipiu pe Adrian C., de 23 ani, care conducea o maşină aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu etilotestul şi a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A refuzat testarea cu etilotestul

„În toate cazurile au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Poliţiştii din Drăgăneşti au oprit pentru control în trafic un autoturism conduc de Gigi B., de 41 ani. Şoferul a refuzat testarea cu etilotestul şi recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul este cercetat acum că a refuzat să fie testat.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite