Slatina: Smiley a încins atmosfera la Festivalul Slatina, dragostea mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a V-a ediţie a  Festivalului Slatina, dragostea mea s-a încheiat aseară cu premierea olimpicilor, elevilor cu medii mari şi a celor mai buni sportivi. Pentru ei şi pentru toţi tinerii slătineni a cântat Smiley.

Olimpici de toate vârstele, premianţi, dar şi sportivi valoroşi care au ridicat steagul României pe cele mai înalte trepte ale podiumului, toţi au primit aseară premii, diplome, trofee din partea Primăriei Slatina, dar şi aplauzele publicului prezent în sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

Sute de copii premiaţi

46 de elevi care au luat premii la olimpiadele naţionale şi internaţionale au primit Bursa de Merit Eugen Ionescu în valoare de 100 de euro. 234 de elevi cu medii mari au fost premiaţi cu Bursa de Merit Ion Minulescu în valoare de 75 de euro. Bursele de merit George Poboran în valoare de 50 de euro fiecare au fost câştigate de 36 de elevi care au câştigat concursurile de meserii, invenţii şi inovaţii.
Alţi zeci de sportivi şi antrenoriii lor au urcat pe scenă pentru a primi trofee şi aplauze pentru rezultatele obţinute la diferitele competiţii. „Premiem elevii olimpici şi premianţi şi pe sportivii noştri şi sper ca la anul numărul lor să fie şi mai mare. Aceşti tineri merită tot respectul nostru pentru că duc numele Slatinei peste hotare de unde se întorc de fiecare dată cu rezultate. Este datoria noastră să îi promovăm şi să îi ajutăm”, a spus primarul Darius Vâlcov.

Smiley, responsabilul cu distracţia

Şi dacă cea de-a doua seară a Festivalului Slatina, dragostea mea a fost dedicată tinerilor, atunci trebuia să conţină şi cel mai important ingredient, distracţia. Numele responsabilului cu buna dispozţie a fost dezvăluit publicului chiar de primarul Slatinei. “Şi acum ca să înceapă petrecerea îl invit în scenă pe Smiley”. Pentru câteva minute în sală nu s-au mai auzit decât aplauzele tinerilor care strigau cu toţii “Smiley, Smiley”. Spre surprinderea tuturor, artistul nu a venit împreună cu trupa Simplu, ci cu o trupă de instrumenteşti care l-au acompaniat pe tot parcursul show-ului. “Bună seara, Slatina, dragostea mea. La mulţi ani”, a spus Smiley la intrarea în sală. “Toată lumea în picioare, să ne distrăm”. Şi cu mic cu mare, slătinenii prezenţi la spectacol s-au ridicat şi au început să aplaude şi să se mişte pe în ritmul dictat de cântăreţ. Unii ştiau toate versurile melodiilor, alţii mai în vârstă zâmbeau la auzul cuvintelor “am bani de dat, am datorii la stat”. Unele fane şi-au făcut curaj şi au urcat pe scenă ca să îi dea un buchet de flori şi să obţină un sărut de la simpaticul cântăreţ.




Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite