Slătinenii vor să termine repede cu Dinamo: „Rezolvăm meciul în 90 de minute!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa României la fotbal programează astăzi primele jocuri din faza optimilor de finală. În primul meci al zilei, FC Braşov întâlneşte Universitatea Cluj, la ora 16.00, iar de la ora 18.30, FC Timişoara dă piept cu Voinţa Sibiu.

În ultimul meci al zilei, în Ştefan cel Mare, Dinamo va juca împotriva divizionarei secunde ALRO Slatina (ora 21.00), echipă care a furnizat supriza 16-imilor, după ce a eliminat-o pe FC Vaslui.

Slătinenii au prins curaj şi, deşi joacă în deplasare, spun că vor să elimine Dinamo fără să mai fie nevoie de prelungiri!

Avem şansa să ne facem cunoscuţi în această partidă. Dinamo are prima şansă, asta e clar, însă sperăm să producem o surpriză. Sper să rezolvăm meciul în timpul regulamentar de joc, pentru a nu fi nevoie de prelungiri“, a declarat preşedintele Jean Niţulescu pentru „Gazeta de Olt“.

Dinamoviştii nici nu concep să se împiedice de modesta adversară, mai ales că trofeul Cupei României este unul dintre obiectivele din acest sezon.

Totuşi, „câinii“ spun că se aşteaptă la o replică dârză din partea oltenilor. „Urmează un meci greu în Cupă, să rămânem concentraţi“, a spus mijlocaşul Gabriel Torje.

Cupa României va mai programa meciuri mâine, Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni, CFR Cluj - FCM Târgu Mureş, Steaua - Sportul Studenţesc, şi joi, Pandurii Tg. Jiu - Universitatea Craiova şi  Astra Ploieşti - Rapid.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite