Slatina: Sinucigaşii din Trivale sunt soţii Richiţeanu din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Richiţeanu au fost găsiţi spânzuraţi în pădurea Trivale
Soţii Richiţeanu au fost găsiţi spânzuraţi în pădurea Trivale

Sinucigaşii au plecat de acasă lunea trecută, lăsând familiei un bilet prin care spuneau că pleacă la muncă în Italia.

Constantin şi Valerica Richiţeanu, de 57, respectiv 47 de  ani, erau soţ şi soţie şi locuiau în Slatina. Lunea trecută au plecat de acasă, lăsând familiei un bilet prin care spuneau că pleacă la muncă în Italia, întrucât au găsit acolo locuri de muncă. Au încheiat biletul transmiţând familiei toată iubirea lor şi luându-şi la revedere. Pentru a nu da de bănuit rudelor, după câteva zile, cei doi soţi au sunat spunând că au ajuns în Italia şi că sunt bine.


Fiica a văzut cazul în presă


Văzând în presă cazul dublei sinucideri din pădurea Trivale, fiica celor a făcut drumul de la Slatina până la Piteşti şi în această dimineaţă şi-a recunoscut părinţii la morga Spitalului Judeţean. Cu lacrimi în ochi, Cristina Sterie, de 28 de ani, a pregătit toate cele necesare pentru a-şi înmormânta creştineşte părinţii şi a luat cadavrele acestora în jurul prânzului de la morga din Piteşti. Anchetatorii nu mai au niciun dubiu acum în privinţa dublei sinucideri. „Cei doi au lăsat un bilet în care spuneau că îşi iubesc familia şi şi-au luat la revedere. Unul dintre motivele cele mai probabile îl constituie faptul că aveau datorii mari către persoane fizice şi unităţi financiar-bancare“, a declarat subinspectorul Radu Robert, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.Medicul legist a confirmat ipoteza sinuciderii. „E vorba de spânzurare în ambele cazuri, fără niciun fel de dubiu privind cauza morţii: asfixierea mechanică, produsă prin spânzurare. Cel mai probabil au murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă“, a declarat dr. Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş.
Constantin Richiţeanu avea o firmă de legătorie şi arhivare în Slatina Consval Services SRL cu numai doi salariaţi, iar în urmă cu un an a încasat în numele unei firme din Bucureşti, Pheonix Art Service SRL peste 5 miliarde de lei vechi pentru arhivarea documentelor de la SuinProd Caracal, firma de porci care a dat faliment. Firma din Bucureşti l-a acţionat în justiţie pe Richiţeanu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite