Slatina: Şi-a bătut colegul de clasă din cauza unei perechi de ochelari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi de clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic Metalurgic şi-au împărţit pumni şi palme din cauza unei perechi de ochelari. Ambii se vor alege cu nota scăzută la purtare.

Bătaie la Colegiu Tehnic Metalurgic din Slatina. Doi colegi de clasa a XI-a s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei a ajuns la spital cu răni în zona capului şi a feţei. Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze. Profesorii spun că victima - Relu Petrovici, de 17 ani şi agresorul – Cristian Ion, de 18 ani, s-au întâlnit la toaleta şcolii şi aici s-ar fi întâmplat totul. Elevul bătut a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat îngrijirile necesare. „Pacientul era conştient, stabil hemodinamic, dar prezenta un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii la nivelul capului. A fost predat staţionat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina„ a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.  
Profesorii spun că agresorul i-ar fi luat victimei ochelarii de vedere din ochi şi i-ar fi aruncat, iar de aici a început cearta.
„Unul dintre ei i-a doborât ochelarii celuilalt, s-au luat la cerată şi apoi l-a bătaie. A fost o ceartă spontană, nu e nimic grav. Tânărul agresat a fost dus la spital, a făcut o tomografie şi este bine. Medicii au spus că se afla în afara oricărui pericol”, a spus Marin Guşatu, directorul adjunct al şcolii.

Nota patru la purtare


Cadrele didactice spun că îl vor sancţiona atât pe agresor, cât şi pe victimă. „Cei doi s-au împăcat după incidentul de miercuri. Agresorul chiar a fost la spital la colegul său, a stat acolo cu el. Acum le pare rău că de ce s-a întâmplat. Noi vom lua măsuri şi îi vom pedepsi pe amândoi. Nu sunt elevi problemă, dar nu vrem să se mai întâmple aşa ceva. Voi propune în consiliul profesoral ca ambii să primească patru la purtare”, a spus Georgeta Predeanu, diriginta celor doi elevi.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite