Slatina: Se circulă greu pe drumurile judeţene şi naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele de dezăpezire au acţionat pe toate străzile
Utilajele de dezăpezire au acţionat pe toate străzile

Ninsoarea şi viscolul de azi noapte au dat bătăi de cap autorităţilor. Chiar dacă utilajele de la dezăpezire mai sunt încă pe drumurile naţionale şi judeţene, pe anumite porţiuni se circulă cu dificultate.

Utilajele de dezăpezire au lucrat toată noaptea pe drumurile din judeţ, dar ninsoarea şi viscolul care nu a s-au oprit decât spre dimineaţă. La această oră se circulă pe un singur sens pe drumurile judeţene Poganu- Spătaru, Teslui- Oporelu şi Dobreşti-Vitomireşti. „Nu este niciun drum blocat, dar sunt problemele în văi unde zăpada a fost viscolită- În maxim două ore vom desface toate drumurile unde au fost probleme”, a spus Ioan Ciugulea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt.
Şi pe DN 65 s-a circulat cu dificultate în Pădurea Sarului, la Coloneşti şi la Jitaru. „Am acţioant cu 79 de utilaje pe toate drumurile. Probleme au fost pe anumite porţiuni joase de pe DN 65 unde zăpada a fost viscolită, iar unii şoferi care nu aveau maşinile echipate corespunzător se opreau în mijlocul dumului pentru că alunecau”, a explicat Vali Gorunescu, directoarea Secţiei de Drumuri Naţionale Slatina.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite