Slatina: Se caută stagiari pentru îngrijirea animalelor în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care au absolvit recent o facultate cu profil agricol pot să dobândească experienţă în creşterea animalelor şi să câştige bani, în Danemarca.

Angajatorii danezi caută 30 de stagiari din rândul absolvenţilor de facultate, pentru fermele lor. Candidaţii trebuie să fi terminat facultatea recent şi să ştie foarte bine limba engleză. „Durata stagiaturii este de 18 luni, iar candidaţii trebuie să aibă vârsta între 20 şi 30 de ani. Experienţa în creşterea animalelor şi permisul de conducere constituie un avantaj.Persoanele interesate se vor adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei JUdeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. După verificarea actelor necesare înscrierii, acestea vor fi trimise în Danemarca, urmând ca persoanele acceptate să fie invitate la interviu“, a spus Elena Ţane, consilierul Eurs în Olt.
Tinerii care vor lucra în danemarca vor câştiga un salariu lunar de 1300 euro brut din care vor plăti un impozit de doar 5-10% şi vor lucra 37 de ore pe săptămână. Angajatorii oferă şi chirie în schimbul a 200 euro pe lună.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite