Slatina: Se caută stagiari pentru fermele daneze. Vezi oferta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatorii danezi oferă 25 locuri de muncă pentru stagiari – tineri absolvenţi de liceu/ facultate cu profil agricol, la ferme de creştere a animalelor, de cultivare a diverselor plante agricole şi fructe, pepiniere.

Absolvenţii unităţilor de învăţământ cu profil agricol au şansa de a învăţa meserie în afara ţării, de a căpăta experienţă europeană pe care apoi s-o aplice în România. Stagiatura în Danemarca, cu o durată între 6- 18 luni, este plătită începând cu 1260 de euro pe lună, din care se scade impozitul şi chiria. “Pentru a fi eligibil pe aceste posturi, aplicantul trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 30 ani şi să fi  absolvit în anul 2010 liceul agricol sau  o facultate de Agricultură, Zootehnie, Horticultură sau Medicină veterinară, nefiind admise alte specializări. Pot candida şi studenţii, nu numai absolvenţii.”, explică Elena Ţană, consilier EURES în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

Oltul, pe primul loc pe ţară la munca în străinătate

Angajatorii danezi solicită cunoştinţe foarte bune de limba engleză, experienţă de muncă în domeniul agricol, iar carnetul de conducere tractor constituie un avantaj.
“Persoanele interesate pot trimite până pe data de 1 mai un e-mail la adresa kah@workindenmark.dk , care să cuprindă CV Europass, în limba engleză, cu poza inclusă sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, Compartimentul EURES. La completarea CV-ului trebuie menţionate: instituţia de învăţământ absolvită în anul 2010, detalierea disciplinelor studiate, experienţa în domeniu şi practica desfăşurată“, mai precizează consilierul EURES.
           
Şomerii olteni, plătiţi să ia lecţii de turism de la greci

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite