Slatina: Se caută angajaţi în confecţii, pază şi sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt cuprinde astăzi 64 de locuri de muncă vacante destinate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Sfârşitul de an aduce şi veşti bune pentru olteni. AJOFM Olt nu anunţă numai disponibilizări, ci şi oportunităţi de angajare. Câţiva agenţi economici  anunţă 64 de locuri de muncă vacante, dorind să intre în noul an cu forţe proaspete. Majoritatea locurilor de muncă sunt în domeniul protecţiei şi pazei şi cel al confecţiilor textile. Cea mai mare ofertă este pentru Slatina, de 54 de locuri, dintre care 30 sunt pentru meseria de paznic, şase pentru consilier vânzări asigurări, un şef formaţie pază şi ordine, patru şefi de tură, doi sudori, cinci confecţioneri-ansamblori articole din textile, un şofer de autoturisme şi camionete şi cinci muncitori necalificaţi în industria confecţiilor. La Balş se caută un confecţioner tricotaje după comandă şi trei muncitori necalificaţi în construcţii. La Caracal se caută un şef de staţie peco şi trei asistenţi medicali generalişti, la Corabia un medic rezident şi un conducător de şalupă maritimă/fluvială, iar pentru Drăgăneşti nu este anunţat niciun loc de muncă vacant.
La sfârşitul lunii trecute, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a întregistrat 14.170 de şomeri, dintre care 6.610 indemnizaţi. Ponderea femeilor din total şomerilor este de 38,59%, în evidenţele agenţiei figurând 5.468 de femei în căutarea unui loc de muncă, reprezentând o rată de 6,53%. Rata şomajului pentru bărbaţi este de 9,36%.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite