Slatina: Scandal la Bobiceşti – o familie certăreaţă i-a terorizat pe localnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii susţin că nu mai au pic de linişte din cauza lui Ionel Ciucă şi a tatălui acestuia, Gheorghe Ciucă, şi că poliţia nu ia nicio măsură.

Ultimul scandal în care cei doi au fost implicaţi l-au avut chiar astăzi cu vecinii lor, Ionuţ Cristian Truică şi cu soţia lui. Totul a pornit de la o casă. „Noi am cumpărat o casă, care a fost a familiei Ciucă, iar de atunci nu mai avem pic de linişte. Nu ştim ce au cu noi aceşti oameni, că ne terorizează. Au intrat peste noi în casă, au sărit cu bâtele să ne omoare. Când am chemat poliţia să vină, să vadă ce se întâmplă, cei de la post au zis că nu pot veni din cauza zăpezii”, a spus Ionuţ Truică.

image

Ionuţ Truică

Ionel Ciucă şi tatăl acestuia nu recunosc nimic din afirmaţiile făcute la adresa lor „Ne e adevărat ce spun. Ei au sărit cu cuţitul la mine, m-au tăiat la mână”, a spus Ionel Ciucă.

Localnicii se plâng că şi ei au probleme cu familia Ciucă şi că poliţiştii că nu iau măsuri. „La poliţie există un teanc de plângeri penale împotriva lor şi degeaba. Nimeni nu le face nimic”, au spus oamenii.

Vom reveni cu amănunte!

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite