Slatina: Şarpele care a băgat spaima în locatarii unui bloc a fost „adoptat” de pompierii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şarpe lung de doi metri a fost găsit ieri de locatarii unui bloc din Slatina într-o scară. Vecinii spun că reptila aparţine unei familii care a vrut să scape ce el şi l-a lăsat liber. 

Locatarii blocului unde a fost găsit şarpele spun că acesta aoparţine unei familii care i-a dat drumul pe scări pentru a scăpa de el. „Din ce am înţeles, şarpele este al unui domn fotograf, care locuieşte în apropiere. Şoţia lui i-a dat drumul pe scări pentru că se săturase de el. Acum nu îl mai lasă pe soţ să ia şarpele înapoi. I-a zis acestuia că dacă aduce şarpele înapoi îl va goni cu cu tot cu el. Din ce am auzit, şarpele e liber de mai multe zile, dar până acum nu l-am mai văzut în scară. Probabil o fi stat ascuns pe undeva”, a spus o femeie care doreşte să-şi păstreze anonimatul.

„L-am hrănit cu aripioare de pui”

Şarpele a fost pus de pompieri într-un butoi de fier. Militarii au hrănit şarpele cu aripioare de pui, iar astăzi îi vor aduce un acvariu în care reptila să stea mai comod. „Ne-am interesat ce mănâncă şi am aflat că îi plac aripioarele de pui. Am strâns bani şi i-am cumpărat mâncare. Am înţeles că mai mănâncă şi broaşte şi şoareci. Nu ne e frică de el pentru că e blând şi nu muşcă. Chiar ne e drag de el. E un şarpe foarte frumos”, a spus Ion Tanascovici, din cadrul ISU Olt. Pompierii se gândesc deja la un nume pentru el. „O să îi punem numele după un personaj din Cartea Junghei. Probabil o să îl cheme Kaa, să vedem, ne mai gândim. Îl vom face mascota unităţii”, a spus Ionuţ Pavel, un alt pompier.


Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite