Slatina: S-au urcat băuţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu se urce la volan aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor droguri.

Oamenii legii au depistat în acest sfârşit de săptămână, pe şoselele din judeţ, doi şoferi care s-au urcat băuţi la volan. Dorinel T., de 18 ani, din comuna Rotunda, a fost prins de poliţişti pe raza municipiului Caracal. Tânărul conducea băut şi fără a avea carnet de şofer. „Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,67mg/l alcool pur  în aerul expirat. În cauză au fost întocmite acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a spus comisarul şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Şi Marcel G., de 55 ani, din comuna Vădăstriţa este cercetat de poliţişti după ce a fost prins conducând băut. Şoferul a fost depistat pe raza comunei şi, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au recoltat probe de sânge.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite