Slatina: S-a urcat pe un stâlp şi a ameninţat că se aruncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat băut din comuna Movileni s-a urcat luni seară pe un stâlp de curent electric de unde a ameninţat că se aruncă.

Costel Ungureanu, de 32 de ani, era supărat că soţia sa l-a părăsit pentru un alt bărbat. Pentru aş striga nemulţumirea, băut fiind, în jurul orei 23.00, Ungureanu s-a urcat pe stâlp şi a început să ţipe că se omoară. „Nu vă apropiaţi de mine, că mă arunc!”, striga bărbatul către poliţiştii şi pompierii care încercau să-l convingă să coboare de acolo. „Nevasta mi-a luat copilul şi a plecat cu altul. Poliţiştii nu au făcut nimic ca să nu îmi ia copilul. Am fost la ei şi au zis că nu au ce să facă. Mă omor!”, spunea tânărul.
Abia în jurul orei 2.00, oamenii legii au reuşit să îl convingă pe bărbat să coboare de pe stâlpul înalt de cinci metri. „Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de salvare de la înălţime, bărbatul fiind coborât de pe stâlp. Cazul a fost preluat de poliţie”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
Protestatarul a fost amendat de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii pubilce cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite