Slatina: S-a spânzurat pentru că soţia vroia să-l părăsească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Slatina a fost găsit spânzurat zilele trecute în Pădurea Căcâna, situată la marginea oraşului. Rudele spun că bărbatul şi-a luat zilele pentru că soţia urma să-i ia copiii şi apartamentul.

Tiberiu Ion Popescu, de 37 de ani, era angajat la o societate din Slatina. Bărbatul le-a spus copiilor că pleacă la Olt să se spânzure, a luat maşina şi dus a fost, povestesc rudele. A doua zi, cumnatul său, Marin Scarlat şi soţia acestuia, în timp ce îl căutau pe marginea râului Olt, l-au găsit spânzurat. „Îl căutam cu poliţia când am văzut Dacia lui. Ne-am dus acolo, iar el era la vreo 200 de metri de maşină, spânzurat de un pom”, povesteşte cumnatul bărbatului mort.
Poliţiştii au găsit asupra victimei telefonul mobil şi actele maşinii. „Bărbatul nu a lăsat bilet de adio. În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a stabilit că decesul a survenit ca urmare a asfixiei mecanice prin spânzurare, nefiind suspiciuni de omor”, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

„Mă bătea în faţa copiilor”

Tiberiu Ion Popescu era căsătorit de 14 ani cu soţia sa, Florina. Cei doi aveau împreună două fete, de 7 şi 13 ani. Femeia spune că intentase divorţul de soţul ei pentru că nu mai suporta bătăile pe care le primea de la acesta. „Avea amante şi mă bătea de fiecare dată când îi ziceam de ele. Mă lovea şi în faţa copiilor. Când fetele interveneau să îmi ia apărarea, le bătea şi pe ele. Numai eu ştiu cât chin am îndurat pentru că l-am iubit prea mult. Din noiembrie îşi făcuse o altă amantă care lucrează pe undeva pe la cablu, aici, în Slatina. I-am zis să aleagă între ea şi mine, iar el a spus că nu se poate despărţi de ea. Nu am mai rezistat şi am decis să divorţez. I-a fost teamă că în urma divorţului rămâne fără copii, pentru că i-am spus că nu-i las la el, şi fără apartament, şi a făcut ce a făcut. Nu trebuia să se întâmple asta. Fata cea mare s-a pus în faţa maşinii când l-a auzit că se duce să se spânzure, dar el tot a plecat”, a povestit soţia bărbatului.
Tiberiu Ion Popescu a fost înmormântat la sfârşitul săptămânii Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite