Slatina: S-a spânzurat după ce soţia l-a anunţat că e însărcinată cu un alt bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 52 de ani, din satul Ostrov, comuna Osica de Sus, şi-a pus capăt zilelor în această dimineaţă, în grajdul locuinţei sale.

Nicolae Florea a fost găsit de fratele său, Mugurel Florea, spânzurat cu o funie. “L-am trezit de dimineaţă să se ducă la serviciu, iar eu am adormit la loc. Nu am ştiut ce face, am zis că  a plecat la muncă. Pe la opt dimineaţa, când m-am trezit, l-am găsit spânzurat în grajd. Am chemat repede un vecin şi l-am dat jos din ştreang, apoi am chemat Poliţia”, a povestit Mugurel Florea, fratele bărbatului mort. Cadrele medicale de pe Ambulanţă şi paramedicii de la SMURD au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar fără niciun rezultat. “Victima nu mai avea puls, s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, după care s-a constat decesul”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. 

image

Nicolae Florea

"Soţia îi spunea să se spânzure"

Rudele spun că Nicolae şi-a luat viaţa din cauza soţiei sale, care îl părăsise pentru un alt bărbat. “Fratele meu s-a spânzurat din cauza căsniciei. În urmă cu un an s-a despărţit de soţie, iar de atunci era numai supărat, a mai avut două sau trei tentative de sinucidere. Acum două săptămâni, soţia, cu care era împreună de 15 ani, l-a sunat şi i-a spus că între ei nu mai e nimic şi că e gravidă cu altul. Asta l-a doborât pe fratele meu, a spus că nu mai are pentru că să trăiască şi că vrea să moară. Avea garsonieră în Slatina, luată pe banii lui, iar soţia i-a luat-o. Când Nicolae mergea pe acolo să vadă băiatul, că au împreună un copil de 13 ani, ea îl gonea, îi spunea să se ducă să se spânzure”,  a mai spus Mugurel Florea.

"Mi-a spus că nu mai vrea să trăiască"

Vecinii povestesc că Nicolae Florea spunea tot timpul că vrea să se omoare. “Mi-a spus de mai multe ori că are probleme cu soţia şi că nu mai vrea să trăiască. Eu îl linişteam de fiecare dată, îi spuneam să fie cuminte, că şi eu am avut probleme în familie, mi-au murit, şi soţia, şi mama, şi am mers mai departe”, povesteşte Viorel Vlădoi, vecin.

image

Floarea Popescu, verişoara bărbatului decedat

“A muncit un timp în Italia, iar de atunci, soţia nu l-a mai primit acasă. I-am zis de atâtea ori să nu facă vreo prostie, că nu rezolvă nimic dacă se omoară, îşi face singur rău, dar nu m-a ascultat”, a spus Floarea Popescu, verişoară bărbatului decedat.

Potrivit poliţiştilor, Nicolae Florea nu a lăsat bilet de adio. “Cadavrul a fost transportat la morgă, în cauză fiind dispusă efectuarea necropsiei. Urmează să stabilim împrejurările în care persoana a decedat”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratuilului de Poliţie Judeţean Olt.










Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite