Slatina: S-a spânzurat din cauza datoriilor la bănci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost transportat la morgă
Cadavrul a fost transportat la morgă

Un bărbat de 55 de ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor aseară în apartamentul său de pe strada Cuza Vodă din oraş.

Gheorghe Barbu a fost găsit de fiul lui, Marius, spânzurat în baie. Vecinii sunt şocaţi de gestul bărbatului. Ei spun că era un om liniştit şi că nu părea să aibă probleme. “Era pensionat de doi ani. În urmă cu câteva luni s-a despărţit şi de a doua soţie. Nu ştiu să fi avut necazuri, nu am auzit niciodată certuri la el în casă”, a spus Jana Stancu, vecină.

image

Jana Stancu, vecină cu bărbatul decedat

Rudele spun că Barbu avea datorii mari la bănci, iar în urmă cu câteva luni şi-a pierdut fiul vitreg într-un accident rutier la Brâncoveni. “Avea datorii la bănci de peste un milliard. A făcut împrumut pentru a-i lua maşină fiului vitreg, băiatul primei soţii. Copilul a făcut accident şi a murit şi el şi un prieten cu care se afla în maşină”, a spus Marin Catrina, rudă cu bărbatul mort.

Marin Catrina, ruda bărbatului decedat, spune ce acesta era tot mai deprimat

Marin Catrina, rudă cu Gheorghe Barbu, spune că acesta era tot mai deprimat

Poliţiştii au găsit în buzunarul victimei un bilet de adio. "Nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului. Din primele cercetări s-a stabilit că acesta s-a spânzurat în baie, cu un cablu metalic", a decalrat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă. Cercetările continuă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite