Slatina: S-a spânzurat cu un cablu de telefonie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Caracal, a fost găsit spânzurat în această dimineaţă, în gospodăria locuinţei sale din localitate.

Silviu Niculescu s-a spânzurat cu un cablu de telefonie, în căminul hidroforului din gospodăria sa. Vecinii au sunat la 112 şi au chemat Ambulanţa şi SMURD-ul, crezând că bărbatul mai poate fi salvat, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru acesta. „Victima nu mai avea puls, nu mai respira şi prezenta rigiditate cadaverică, motiv pentru care nu s-au mai inceput manevrele de resuscitare. În sprijinul personalului medical a venit echipa de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului Caracal, salvatorii reuşind să scoată la suprafaţă trupul neînsufleţit al bărbatului”, a explicat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Cazul a fost preluat de poliţişti care încearcă acum să afle motivul pentru care bărbatul şi-a luat viaţa. Potrivit anchetatorilor, Silviu Niculescu a încercat iniţial să se spânzure cu o curea, dar aceasta s-a rupt. Vecinii spun că bărbatul era despărţit de soţie, locuia singur şi suferea de depresie. Cercetările continuă în acest caz.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite