Slatina: Încă 25 de locuri pentru stagiari în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interviurile vor avea loc pe 24, 25 şi 26 mai, la Bucureşti şi Iaşi.

Absolvenţii unităţilor de învăţământ cu profil agricol au şansa de a învăţa meserie în afara ţării, de a căpăta experienţă europeană pe care apoi s-o aplice în România. Oferta vine din partea Danemarcei, angajatorii punând la dispoziţia românilor încă 25 de locuri. Se cautăstagiari, lucrători calificaţi la ferme mari agricole sau de creştere a animalelor (porci, vaci). Exemple de sarcini: hrănirea animalelor, curăţarea grajdurilor, efectuarea de injecţii şi tratamente de bază, asistenţă la naşterea animalelor, întreţinerea şi repararea echipamentului din ferme, ţinerea evidenţei animalelor, sortarea după mărime a porcilor şi pregătirea pentru vânzare.
Candidaţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 – 30 ani şi să fi  absolvit în anul 2009 sau 2010 liceul agricol sau  USAMV, facultăţile: Agricultură, Zootehnie sau Medicină Veterinară (nu sunt admise alte specializări). Pot candida şi studenţi care urmează în prezent cursuri la facultăţile menţionate). Sunt solicitate foarte bune cunoştinţe de limba engleză, experienţa de muncă în domeniul agricol, iar deţinerea carnetului de conducere constituie un avantaj.

Stagiatura are o durată de 18 luni, cu un salariu de 1270 de euro pe lună, din care se scade impozitul şi chiria.  “Cei interesaţi, pot trimite până la data de 15 mai e-mail la west@workindenmark.dk care să cuprindă: diploma de licenţă şi suplimentul diplomei, traduse autorizat în limba engleză sau adeverinţa de la facultate că sunt încă studenţi, CV Europass în limba engleză, cu poza inclusă. În subiectul e-mail-ului se specifică Agriculture trainee from Romania”, informează Elena Ţane, consilier Eures în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

Se caută stagiari pentru fermele daneze. Vezi oferta!

Interviurile vor avea loc pe 24 mai la Bucureşti sau pe 25 şi 26 mai la Iaşi, cei înscrişi trebuind să menţioneze în CV oraşul pentru care optează să fie înscris pentru a fi pus faţă în faţă cu angajatorul. “Persoanele care nu au posibilitatea trimiterii actelor (scanate) în Danemarca, se pot prezenta cu acestea la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, Compartimentul EURES”, mai spune consilierul Ţane.

Oltul, pe primul loc pe ţară la munca în străinătate

Şomerii olteni, plătiţi să ia lecţii de turism de la greci

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite