Slatina: Rudele lui Ambasador nu mai ies din casă de frica lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forin Anghel, zis Ambasador, fiul interlopului Bercea Mondial, din Slatina, s-a prezentat din nou ieri în faţa instanţei de judecată, după ce Felix şi Amar au făcut recurs privind revocarea liberării acestuia.

Magistraţii de la Judecătoria Slatina au amânat ieri procesul în cazul lui Florin Anghel, zis Ambasador, împotriva căruia unchii săi au făcut cerere de revocare a măsurii liberării pe cauţiune, cerând încătuşarea lui. Instanţa a acordat un nou termen, după ce avocatul lui Ambasador a cerut noi probe la dosar.
Gheorghe Anghel, zis Felix şi Vasile Anghel, zis Amar, unchii lui Ambasador, sunt nemulţumiţi de decizia instanţei. Aceştia spun că în timp ce justiţia îl lasă în libertate pe nepotul lor, lor le e frică de el să mai iasă din casă.
„Vrem ca justiţia să facă dreptate! Când a fost arestat Ambasador a fost linişte. Cum a fost lăsat în libertate, au început scandalurile şi ameninţările. Nu mai avem curaj să venim în Slatina din cauza lui. În fiecare seară, Ambasador, însoţit de patru-cinci persoane vine la Drăgăneşti şi ne urmăreşte. Ne e frică şi să mai ieşim din casădin cauza lui”,  a spus Felix. 

“Nu am putut evita impactul”

Tot ieri s-a prezentat în faţa instanţei şi Alin Răduţ Grigore, după ce împotriva lui Parchetul a făcut recurs şi a cerut arestarea. Potrivit anchetorilor, pe 9 iulie când Ambasador şi-a lovit unchiul cu maşina, la Slatina, Grigore se afla cu el în maşină, deşi instanţa le-a interzis să se mai apropie unul de celălalt, după ce în iunie aceştia împreună cu alţi tineri l-au bătut pe Amar şi i-au distrus maşina.  
Şi în cazul acestuia procesul a fost amânat. Ambasador a recunoscut că era era în maşină cu Grigore, dar a negat că ar fi vinovat de producerea accidentului. “Am intrat într-o depăşire, iar de pe sensul opus, nu înţeleg cum o maşină a putut să întoarcă brusc pe loc. Eu nu am mai putut evita impactul, deşi mă aflam pe contrasens. Atunci am realizat că în maşina respectivă se afla unchiul meu. Am plecat din maşină direct la Poliţia Municipiului Slatina. Pietroşel şi Grigore au plecat şi ei, nu ştiu unde“, a declarat ieri în faţa instanţei, Ambasador.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite